πέθανε ο Mad Clip

2 ώρες ago Ο Έλληνας ράπερ Mad Clip πέθανε σε τροχαίο ατύχημα Madclip 7 ημέρες ago Μαρινέλλα Μάριος Φραγκούλης LIVE Κύπρος 21-22-24-25 Σεπτεμβρίου 2021 4 εβδομάδες ago ΚΥΠΡΟΣ. Μάλιστα πριν λίγες ώρες ήταν σε γλέντι γάμου ενός καλού του φίλου.


Sxglwcmedehc M

Ο ράπερ Mad Clip συνελήφθη από αστυνομικούς έπειτα από καταδίωξη στους δρόμους της Αθήνας και οδηγήθηκε στο ΑΤ Μοσχάτου.

πέθανε ο mad clip. Ο Mad Clip μεγάλωσε στις ΗΠΑ αλλά πηγαινοερχόταν αρκετά συχνά στην Ελλάδα για να βλέπει τους συγγενείς του. Ο Σεμέδο με την 17χρονη στην τελευταία του συναυλία στον Ωρωπό - Τι λέει στην κατάθεσή της. Νεκρός ο Mad Clip βυθίζοντας σε πένθος ολόκληρη την ελληνική σόουμπιζ.

Το συγκλονιστικό βίντεο με τον πολύ καλό φίλο του Mad Clip τον Light ο οποίος έσπευσε στο σημείο του τροχαίου του. Η τελευταία του συνέντευξη στην. Ποιος είναι ο Mad Clip.

Συντετριμμένος ο κολλητός του Light - Η βαθιά τους φιλία. Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 0230 τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη Αττικής. Ο Mad Clip σκοτώθηκε σε τροχαίο τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Τι δήλωσε ο πραγματογνώμονας Παναγιώτης Μαδιάς - Πάνω από 120χλμ η ταχύτητα του. Μαύρη Πέμπτη ξημέρωσε για τους φίλους τους συγγενείς και τους θαυμαστές του Mad Clip αφού ο γνωστός Έλληνας καλλιτέχνης έφυγε από τη ζωή μετά από ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη και συγκεκριμένα στην περιοχή Κουίνς μέχρι που το 1999 ο πατέρας του μετακόμισε στην Ελλάδα για δουλειά παίρνοντας μαζί του και την οικογένειά του όταν ο Mad Clip.

Δείτε όλα όσα είπε ο Mad Clip στον Νίκο Μουτσινά. Η είδηση τους θανάτου του σόκαρε την. Μόνο insta έχω για πηγή προς το παρών το γράφουν αρκετοί φίλοι του Από ότι φαίνεται πέθανε από αυτοκινητιστικό στην πόρσε.

ΠΕΘΑΝΕ MAD CLIP ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ. Πέθανε σε τροχαίο ατύχημα ο γνωστός τράπερ Mad Clip. Ελλάδα Νεκρός ο ράπερ Mad Clip - Σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Βουλιαγμένη.

Μπροστά στο τροχαίου ο κολλητός του τράπερ Light βίντεο με την αντίδραση όταν κατάλαβε οτι πέθανε Μίκης Θεοδωράκης. O νεαρός ράπερ -για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία- έχασε τον έλεγχο της Porsche που οδηγούσε με αποτέλεσμα το όχημά του να καρφωθεί σε δέντρο. Τραγικό θάνατο είχε ο γνωστός Τράπερ Mad Clip τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Η επιχείρηση απεγκλωβισμού από το διαλυμένο αυτοκίνητο διήρκησε. Ο γνωστός ράπερ -για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία- έχασε τον έλεγχο της Porsche που οδηγούσε με αποτέλεσμα το όχημά. 105 votes 75 comments.

Πώς έγινε το τροχαίο. Η τελευταία συναυλία του Mad Clip. H πραγματική έννοια πίσω από το καλλιτεχνικό του όνομα.

Ξέσπασε σε λυγμούς ο Light. Το 1999 και σε ηλικία 13 ετών αποφασίζει ο. Κοινοποιησέ τοΣκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε τα ξημερώματα της Πέμπτης ο δημοφιλής ράπερ Mad Clip.

Οι συνεργασίες τους. Οι εκπλήξεις στον Νίκο Μουτσινά από τους συνεργάτες του δεν σταματούν ποτέ και σήμερα είχαμε ακόμα μία. Συγκλονιστικό βίντεο στο τόπο του τροχαίου όπου πέθανε ο Mad Clip.

Αυτά είναι τα φαρμακεία που.


Y7hjz 3wxkiaom


Sxglwcmedehc M


Y7hjz 3wxkiaom


Qrbb4c68 6gpsm


6xealky67qhcgm


Um9beeicykiitm


Y7hjz 3wxkiaom


C1ypphhpjaimem


Xsdkumyq8ckwrm


1ses09or0vx6dm


Sxglwcmedehc M


Apisteyto La8os To Wikipedia Pe8ane Ton Madclip Like Com Cy


1ses09or0vx6dm


Sxglwcmedehc M


Wabpybdzn On M


C1ypphhpjaimem


Apisteyto La8os To Wikipedia Pe8ane Ton Madclip Like Com Cy


Wqiuqkyid6omwm


Apisteyto La8os To Wikipedia Pe8ane Ton Madclip Like Com Cy

close