ο Mad Clip πεθανε

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 0230 τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη Αττικής με. Ποιος ήταν ο Mad Clip.


G2trxjnegybldm

Ο κόσμος του θεάματος.

ο mad clip πεθανε. O Mad Clip τραγούδησε με την Ελένη Φουρέιρα λίγο πριν τον χαμό του. 02 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 21 - 1056 Lifestyle editor Συγκλονίζει η είδηση του θανάτου του γνωστού ράπερ Mad Clip και όλα άρχσαν στις 0230 τα ξημερώματα όταν ο 34χρονος ενώ κινούνταν με το αυτοκίνητό του στο Καβούρι εξετράπη της πορείας του με. Ο Σεμέδο με την 17χρονη στην τελευταία του συναυλία στον Ωρωπό - Τι λέει στην κατάθεσή της.

Δεν του φαίνεται με τίποτα. Ο Mad Clip ανήκε στο δυναμικό της Panik Records και κυκλοφορούσε hits τα οποία το κοινό αγκάλιαζε ένθερμα χαρίζοντάς του εκατομμύρια views και κάνοντας κάθε του single επιτυχία. Η δημοφιλής ιστοσελίδα έκανε λοιπόν το σφάλμα και κοινοποίησε μια αναληθή πληροφορία η οποία θέλει.

Περνάει ακόμη και τον Snik. 9 hours agoΆμορφη μάζα το αυτοκίνητο του Mad Clip μετά το τροχαίο δυστύχημα - Πηγή. Ο τραγουδιστής ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό όπου λίγο αργότερα κατέληξε.

Το 1999 και σε ηλικία 13 ετών αποφασίζει ο πατέρας του να επιστρέψουν μόνιμα στην Ελλάδα. Ο τράπερ διακομίσθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας και στη συνέχεια στον Ευαγγελισμό σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση όπου αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Mad Clip.

Η τελευταία συναυλία του Mad Clip. Πέθαναν τον Mad Clip photos Ένα μεγάλο λάθος της Wikipedia θέλει τον δημοφιλή ράπερ Madclip νεκρό. Ο δημοφιλής τράπερ Light στενός φίλος του Mad Clip.

Ο 34χρονος διακομίσθηκε στον νοσοκομείο όπου και υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά του. Την προτίμησή του στηνΆννα Βίσσηαπό την Δέσποινα Βανδή εξέφρασε ο Mad Clip σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΙ και στην εκπομπή του Θέμη ΓεωργαντάAfter Dark που θα μεταδοθεί σήμερα το βράδυ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ MAD CLIP ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ ΘΑΝΑΤΟΣ ΠΕΘΑΝΕ.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο παρουσιαστής του είπε κάτι για την Άννα Βίσση με τον Mad Clip να. Ύστερα ήρθε στην Ελλάδα για να κυνηγήσει το όνειρό του και να κάνει καριέρα στη μουσική. Ο Mad Clip μεγάλωσε στις ΗΠΑ αλλά πηγαινοερχόταν αρκετά συχνά στην Ελλάδα για να βλέπει τους συγγενείς του.

Συντετριμμένος είναι ο Stan με τον θάνατο του Mad Clip ο οποίος έχασε την ζωή του τα ξημερώματα της Πέμπτης μετά από τροχαίο δυστύχημα που είχε στην παραλιακή. Ο αριθμός της ηλικίας του θα σας τρελάνει. 6 hours agoΟ Mad Clip γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη στις 25 Μαΐου του 1987 όπου και μεγάλωσε.

Ο Mad Clip Πήτερ Αναστασόπουλος Νέα Υόρκη 25 Μαΐου 1987 είναι Ελληνοαμερικανός ράπερ που. Νεκρός ο Mad Clip βυθίζοντας σε πένθος ολόκληρη την ελληνική σόουμπιζΠώς έγινε το τροχαίο. Ο 34χρονος τράπερ λίγο μετά τις 230 το.

Άμορφη μάζα το αυτοκίνητο του Mad Clip. Tagged MAD CLIP ΠΕΘΑΝΕ Mad Clip. O προφητικός στίχος στο τραγούδι Gucci Αν πεθάνω αύριο Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του πολύ αγαπητού στο κοινό ράπερ Mad Clip.

Ο Mad Clip Πήτερ Αναστασόπουλος Νέα Υόρκη 25 Μαΐου 1987 είναι Ελληνοαμερικανός ράπερ που ανήκει στο δυναμικό της δισκογραφικής εταιρίας Capital Music. 6 hours agoMad Clip. Από τότε που κυκλοφόρησε το Dealer έχουν ακολουθήσει πολλά γνωστά μουσικά κομμάτια του.

Συνελήφθη ο ράπερ μετά από τρελή καταδίωξη στους δρόμους της Αθήνας Ο ράπερ Mad Clip συνελήφθη μετά από καταδίωξη από άνδρες της.


Dzpume9hh0oobm


Kqiy0vjrakqjum


Dzpume9hh0oobm


Io2pvml 0avym


Rabstgidog8szm


Vzpruohacd3kzm


Mb65lx61rx8yom


Madclip Pe8ane Telika O Sin Boy Youtube


Tgacr5aaxrxium


Q9cb7ij72 G6om


G2trxjnegybldm


Xepserlrqlgmsm


Gqlgfkq3qnvs M


Omjpgy2gvkrhrm


Xepserlrqlgmsm


Apisteyto To Wikipedia Pe8ane Ton Madclip Fthis Gr


D5ayjlvwf8sqpm


Apisteyto To Wikipedia Pe8ane Ton Madclip Fthis Gr


Lg0nsqv2xjz5pm

close